pescăruş

in rumancom •  last month 

5.webp
pescăruş

Se reproduce în toată Eurasia și câteva ierni în Africa de Nord. Deoarece trăiesc lângă râuri sau lacuri, mănâncă în principal pești de apă dulce și amfibieni mici, dar cei care trăiesc lângă mare mănâncă uneori și pești de apă sărată. Degetele de la picioare sunt parțial atașate. Păsările tinere au un piept mai închis la culoare decât adulții. Masculii și femelele se disting printr-o mandibule inferioară roșie pentru femele și negru pentru bărbați.

La fel ca păsările colibri și cernici, pot zbura liniștiți, care este o metodă de vânătoare pentru a viza cu precizie prada din apă. Când își găsește prada, se aruncă în apă cu viteză mare și își prinde prada cu ciocul ascuțit și dur. Spre deosebire de peștii cu pistol cu ​​apă, așa cum sugerează și numele, aceștia nu își atacă prada scuipând apă cu ciocul ca un pistol cu ​​apă.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!